torstai 29. elokuuta 2024



Tällä viikolla on kuunneltu Pikin tarinaa ja leikitty Pikileikkejä. Välillä oltiin iloisia, tahmeita popcorneja, välillä marssittiin kiukkumarssia ja myös lohdutettiin lohtua tarvitsevaa. Lopuksi kaikki miettivät millainen on kiva kaveri. Näillä aineksilla on hyvä lähteä syksyä kohti.

 

perjantai 23. elokuuta 2024

 Sateenkaaren talossa on kaikki värit jonossa, rytmirinkulan kanssa on helppo löytää yhteinen rytmi. Musiikkihetkellä myös monenlaiset kalat uida polskuttelivat.


Saimme pienryhmille omat nimet, Täplikkäät ja Viirulaiset. Pohdimme yhdessä mitä kaikkea täplikästä ja viirullista maailmasta löytyykään.







perjantai 16. elokuuta 2024


Kiva viikko päätettiin perjantain kävelyretkellä ja leikeillä laivapuistossa.
 

torstai 15. elokuuta 2024



Tänään maalasimme oman nimen sormivärein. Väreinä pihlajanmarjojen oranssi ja -lehtien vihreä.

 

perjantai 9. elokuuta 2024


 Ensimmäinen kokonainen viikko Röllimetsässä on takana. Olemme tutustuneet toisiimme, leikkineet ja laulaneet. Myös Röllin pihalla on keksitty kivoja puuhia. 


 No ilmestyihän sinne veteen hienoja, värikkäitä kaloja.

tiistai 6. elokuuta 2024

Vedessä on…


 Tänään olikin Röllimetsän ryhmän lapsia jo mukavasti paikalla. Tutustuimme yhdessä musiikkisaliin, jossa kuuntelimme laulua Vedessä on ja piirsimme samalla. Vedessä on hiekkapohja, kuplia ja kasveja. Voisikohan siellä olla myös kaloja kyselivät lapset. 

torstai 1. elokuuta 2024


 

Tervetuloa uuteen toimintakauteen Röllimetsään. Osa ryhmästä on jo aloittanut "Röllipäivät" ja osa vielä nauttii elokuusta lomaillen.