perjantai 13. syyskuuta 2024

Viikon 37 Röllimetsän touhuja:

Kävimme lähikentällä liikuntaleikkejä leikkimässä. Siellä meillä oli tarkkuusheittoa, polttopalloa, ja hippaleikkiä. Myös numerot 1,2,3 ovat tällä viikolla tulleet tutuiksi. Kärpässieni-askartelussa harjoiteltiin leikkaamista ja liimaamista. Ja lopuksi painettiin sormella sienen lakkiin valkoiset pilkut. 

Taikarepusta löytyi leikkiryhmät viikon viimeisenä päivänä. Osa lapsista sai suunnitella omat talot tabletilla ja rakensivat sitten hienot talot kaupunkileikkiin. Tanssistudiossa lapset innostuivat shoppailun jälkeen tanssimaan ballerinan tavoin. Kotileikissä oli mukavaa pestä pyykkiä, ja ripustaa vaatteita narulle kuivumaan ja leipoa herkullisia leivonnaisia uuden kokkikirjan avulla. 





Mukavaa viikonloppua! 🍄🍁




perjantai 6. syyskuuta 2024

Lapset arvioivat,että mitä he tykkäsivät musiikkituokiosta. Harjoittelimme perusrytmiä liikkuen ja soittaen syksyisten laulujen kera.


Liikuntahetkellä meillä oli liike-taukoharjoituksia musiikin tahtiin kävellen ja juosten. Hernepusseilla oli erilaisia leikkejä. Harjoiteltiin heittämistä ilmaan, ja kaverille ja jopa omalla lippiksellä saatiin pussi napattua kiinni. 






Tiedepolussa osalla lapsista aistitehtävä ulkona. Lapsi merkitsi paperiin kuvan kohdalle mitä näki, ja kuuli ja tunnusteltiin miltä esim. puu tuntuu, tai kivi. Mukavaa viikonloppua!