perjantai 18. elokuuta 2023

Viikon 33 kohokohdat

Röllimetsän väki alkaa olla jo kasassa ja tällä viikolla on yhdessä ennätetty tekemään monta asiaa. Maanantaina tutustuttiin leikinvalintatauluun ja harjoiteltiin sen käyttämistä. Tehtävänä oli myös tunnistaa oma nimi muiden nimien joukosta ja hyvinhän se jo sujui!


Tiistaina teimme tehtävän, jossa ilmapallot piti värittää ohjeen mukaan. Tarkkaa työskentelyä oli jokaisella. Töitä on jatkettu vielä pitkin viikkoakin.Keskiviikkona suuntasimme lähikentälle. Kentällä leikimme ystävyysleikkejä, tunnelipalloa sekä lasten toiveesta kuka pelkää röllipeikkoa -leikin. Iloisia leikkijöitä oli kenttä täynnä ja kavereiden nimet muistui jo hyvin mieleen leikeissä.

Torstaina vietimme palapelipäivän. Harjoittelimme yhteistyötaitoja ja kokosimme pareittain palapelejä. Kyllä oli keskittynyttä väkeä!


Perjantaina aloitimme päivän venyttelemällä. Leikimme peikkojumpan ja lauloimme punainen mökki -laulun. Ulkoilussa on tällä viikolla riittänyt tekemistä. Hiekkalaatikolle on syntynyt sekä kakkuja että tulivuoria. Myös leikkimökkiä on ehditty siivoamaan. Sisällä pikkuhuoneessa on ollut mukava lukea kavereiden kanssa kirjaa.
Aurinkoista viikonloppua!😊